Ervaren in politieke en bewonerscommunicatie en gedreven om het beste uit de ander te halen, ben ik de aangewezen persoon om jou te helpen in het zoeken naar middelen om de communicatie met bewoners in achterstand- en arbeiderswijken te verdiepen, verbeteren en vergroten.

Ik ben sterk in het voelen van waar de pijn zit. Met welke stijl jij jouw doelen in die wijk kan behalen en hoe jouw vaardigheden, inzet en resultaten een beter podium krijgen in die wijk.

Waarom ik hierin de aangewezen persoon ben? Als arbeidersdochter uit een arbeidersstad, als ervaren fractievoorzitter in een eigen opgezette politieke partij in een grote stad, als opgeleid bestuurskundige en als bewonersmakelaar in 1 van de armste wijken in Nederland met de hoogste armoede en werkloosheidcijfers, ben ik jouw ideale spiegel.

Ik kan schakelen tussen alle niveaus, voel haarfijn aan waar de pijn zit en help jou de ander begrijpen. De ander zien, om te ontdekken op welke wijze en met welke stijl jij jouw resultaten het beste kan communiceren. Zodat je wordt gezien in de wijk waar jouw doelgroep ook gezien wordt door jou. Jouw resultaten krijgen met mij een podium.