Samen tillen we jouw onderneming naar een hoger level!

De opties:

– Eén op één coaching. Dat kan één gesprek zijn of een traject. Afhankelijk van jouw behoefte. Informeer naar de mogelijkheden of kies voor een try out gesprek. Een try out gesprek duurt 45 minuten en kost 50 euro excl BTW.

– Werkgroep met 4 ondernemers. Ik werk dan met jou en andere ZZP Mama’s aan een gezamenlijk groei thema. Elke werksessie is op maandag van 9.30 uur tot 11.30 uur en kost 80 euro excl BTW per deelnemer.

– Freshing up your profile. Een spiegelsessie om te kijken waar jij staat als ondernemer en of jouw profiel ook zo overkomt. Past jouw online imago nog bij wie jij bent? Dit is een intensieve één op één sessie van 90 minuten voor 150 euro excl BTW. Na afloop heb jij concrete handvatten om jouw salespitch en online imago scherp neer te zetten.

– Abonnement. Ook kan je een abonnement op mij nemen. Ik volg dan jouw ontwikkeling op de voet. Ik ben beschikbaar voor vragen, promoot jouw onderneming in mijn netwerk of ik link jouw onderneming aan andere ondernemers die ik tegenkom waarbij ik zie dat jullie elkaar kunnen helpen. Tot slot hebben we een ontwikkel-, groei- en slotgesprek. Een abonnement gaat in blokken van zes maanden en kost 60 euro excl BTW per maand.

– Coffee meetups. Speeddate met mij en kennis maken met andere ZZP Mama ondernemers. Kosten: 30 euro excl BTW dit is inclusief heerlijke Portugese koffie die op locatie is gebrand, thee, water en andere versnaperingen. De Coffee meetups zijn elke eerste maandag in de maanden februari, maart, april, mei, september, oktober en november van 9.30 uur tot 11.00 uur. LET OP: Vooraf inschrijven via info@rebeccaslotboom.nl

De locatie voor ZZP Mama werksessies, Coffee meetups en coaching: Tramkade 26 Den Bosch

Dit is op loopafstand (10 minuten) vanaf het Centraal Station. Er is tevens parkeergelegenheid op het terrein.

Lidmaatschap Mom Cycle:

Landelijk bouw ik aan een netwerk van ZZP Mama’s die elkaar inspireren. Ik geloof in de kracht van groepen in de nabijheid van jouw huis. Ambitieuze ZZP Mama’s met jonge kinderen kunnen deelnemen aan het netwerk. Er is tevens een aparte groep voor high performers.

Wil je deelnemen? Stuur een email naar info@rebeccaslotboom.nl Ik plan dan een intake met jou in om te kijken of jij bij het netwerk past.

Het lidmaatschap van Mom Cycle vraagt een investering van 180 euro excl BTW per jaar. Jij ontvangt dan een maandelijkse nieuwsbrief met inspirerende lessen en een intrigerende ondernemer, jij wordt dan als eerste op de hoogte gehouden van de ZZP Mama activiteiten en hebt dus eerste recht op het inschrijven voor activiteiten. Ook ontvang jij 10% korting op coaching activiteiten.

Heb jij iets anders in gedachten? Of wil jij een product afnemen op een andere locatie in Nederland? Stuur een bericht naar info@rebeccaslotboom.nl

Bij een lidmaatschap van Mom Cycle word jij tevens op de hoogte gehouden van andere ZZP Mama Coach locaties en ZZP Mama Coffee Meetups in Nederland.

Wil jij mij als spreker voor #relaxtfeminisme dan vraag ik 300 euro excl BTW en reis- en verblijfkosten. Stuur een bericht naar info@rebeccaslotboom.nl voor meer informatie.