Coaching en training
Ik geef trainingen aan raadsleden in gemeenten van 40.000 inwoners of meer. In het bijzonder richt ik me op raadsleden die graag hun binding met bewoners in achterstand- en arbeiderswijken willen versterken.
Die training kan bestaan uit het coachen in een 1 op 1 traject, waarbij ik met je meeloop in de wijk, kijk wat je al doet en we gezamenlijk jouw politieke APK gaan opmaken. Waar wil je heen, wat doe je al goed, wat kan er anders? Het doel hierbij is groeien in een veilige sfeer waarin ik jou niet afval maar bewonder in je kwetsbaarheid en je wil om jouw communicatie vaardigheden te verbeteren.

Masterclass
Ik bied tevens de mogelijkheid om in groepen van maximaal 10 deelnemers een eendaagse masterclass te volgen. Dat kan met unieke deelnemers of met een volledige fractie. Dat laatste heeft niet mijn aanbeveling, omdat ik geloof dat er meer rendement gehaald kan worden als er geen sprake is van concurrentie en eenieder zich kwetsbaar kan en wil opstellen.
Het is mijn wens om maandelijks 1 masterclass aan te bieden. Afhankelijk van de behoefte trek ik hierbij andere expertise aan. Bijvoorbeeld voor het werken aan lichaamstaal, overtuiging, sales. Daarnaast is er zowel in de 1 op 1 coaching als tijdens de masterclass de mogelijkheid om met de doelgroep zelf te werken. Ik heb een aantal bewoners uit deze doelgroep in mijn netwerk die daar graag aan mee werken.

Ondersteuning of advisering bij projecten
Tot slot is er de mogelijkheid om mijn diensten af te nemen voor ondersteuning of advisering. Bijvoorbeeld als er snel ondersteuning nodig is bij opbouw/verbindingsprojecten in de wijk voor corporaties of gemeenten. Ook denk ik graag mee hoe gebiedsplannen of afstemming tussen sociale wijkteams en gebiedsteams het beste vorm gegeven kunnen worden. Rode draad hierbij is de afstand verkleinen tussen overheid en bewoners in achterstand- en arbeiderswijken en welke methoden tot participatie ingezet kunnen worden om meer zichtbaarheid, draagvlak en representatie te realiseren.